VERZILVER JE CODE!

Start met het kiezen van je vakken:

PARTNER

Examen voor Jou streeft naar de verbetering van het middelbaar onderwijs en werkt daarvoor samen met:

ALBERT HEIJN

ALBERT HEIJN

Werkervaring uit een bijbaan én een diploma op zak zijn de beste start op de arbeidsmarkt. Daarom helpen wij graag al onze eindexamenkandidaten een handje met het behalen van hun diploma. Zo geven wij al onze eindexamenkandidaten een licentie voor online examentraining van ‘Examen voor Jou’ cadeau!


UNIVERSITEIT VAN TILBURG

Tilburg University draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we vooral door het ontwikkelen en overdragen van kennis en het samenbrengen van mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties.


UNIVERSITEIT VAN TILBURG

ING NEDERLAND FONDS

ING NEDERLAND FONDS

De samenleving verandert. De overheid trekt zich terug en verwacht meer van andere partijen in de samenleving. Er wordt meer initiatief verwacht van mensen en bedrijven. Met het ING Nederland fonds steunt ING als bedrijf deze mensen. Mensen die het initiatief nemen Nederland vooruit te helpen. Want samen bereiken we meer dan alleen.

www.ing.nl/nederlandfonds


Maripaan groep

...


MARIPAAN G

Vereniging ons middelbaar onderwijs

VERENIGING ONS MIDDELBAAR ONDERWIJS

Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden. Zo verwerven de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij.

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

De Universiteit van Amsterdam heeft 7 faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden. Nauw verbonden met duizenden onderzoekers en honderden instellingen in binnen- en buitenland.

Universiteit van Amsterdam

examentraine rengels

examentrainer engels

ExamentrainerEngels.nl is een programma dat examentraining Engels op maat biedt. Leerlingen oefenen er gericht Cito-vraagtypes mee. Hierdoor werken zij efficiënt aan het behalen van betere resultaten voor hun examen Engels! ExamentrainerEngels.nl traint efficiënt: leerlingen oefenen alleen datgene waarmee zij verbetering kunnen behalen, door feedforward op maat. Met ExamentrainerEngels.nl hebben leerlingen een rijke hoeveelheid teksten en oefeningen tot hun beschikking, op alle niveaus. De teksten, vraagtypes en oefeningen zijn geënt op de Cito-examens, de perfecte voorbereiding op je examen!

Aardrijkskundeuitgelegd.nl

Een hoger cijfer halen voor je eindexamen aardrijkskunde? Bekijk filmpjes over alle examenstof HAVO en VWO op Aardrijkskundeuitgelegd.nl. Videolessen, animaties, proefjes en alle oude eindexamenvragen geordend op onderwerp. Uitleg van een ervaren eindexamendocent (12 jaar ervaring) en toetsdeskundige aardrijkskunde. Geen saaie ingesproken powerpoint-filmpjes, maar échte lessen. Examen voor Jou werkt samen met Aardrijkskundeuitgelegd.nl en kan daarom een speciaal kortingstarief aanbieden. Meld je aan en KIJK!

Aardrijkskunde uitgelegd