VERZILVER JE CODE!

Start met het kiezen van je vakken:

SCHOLEN

Examen voor Jou staat garant voor hoge kwaliteit en werkt daarom samen met verschillende hoogleraren van de Tilburg University en Maastricht University


EVJ.nl - het beste voor uw school!

Verschillende hoogleraren en Nederlandse universiteiten zijn het initiatief Examen voor Jou gestart. Examen voor Jou is een maatschappelijke onderneming die het onderwijs wil verbeteren. Dit doen zij door op een innovatieve, online manier aanvullend onderwijs aan te bieden dat betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen. Examen voor Jou biedt online examentrainingen aan voor het vmbo (gl-tl), havo en vwo.

Doordat leerlingen zelf kunnen kiezen welk onderwerp, begrip, domein of examen ze willen oefenen, zorgt Examen voor Jou ervoor dat leerlingen de vragen krijgen die zij nodig hebben. Geen lange lappen tekst, maar korte videos waar ze op het eigen tempo door heen kunnen gaan. Mochten leerlingen er alsnog niet uitkomen, dan kunnen zij terecht bij de live webinars die wij rondom de eindexamens organiseren. Hier kunnen leerlingen live vragen stellen en deze beantwoord krijgen.


scholen

scholen

Aanbod voor scholen

Mocht u Examen voor Jou voor uw leerlingen willen aanschaffen, dan komt u in aanmerking voor het speciale kortingstarief voor scholen te weten 12,50 euro per licentie. Naast dit sterk gereduceerd tarief ontvangt u de toegang voor docenten geheel gratis. Indien u hierin interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Mochten leerlingen individueel Examen voor Jou willen aanschaffen, dan kost dit 29 euro per vak.

Wij hebben voor middelbare scholen een standaardformulier gemaakt aan de hand waarvan de school de inventarisatie onder leerlingen kan doen. Download hier het formulier:

Aanvraagformulier in WORD .DOC

Vrijblijvend kennis maken

Het is mogelijk om geheel vrijblijvend kennis te maken met Examen voor Jou. U krijgt dan, zonder enige kosten, voor een korte periode toegang tot de gehele content van een of meer vakken van Examen voor Jou. Neemt u hiervoor contact met ons op via het contactformulier, met vermelding van uw school en de gevraagde vakken. Indien u graag direct toegang krijgt, kunt u zich ook via de reguliere weg registreren en de proefversie van elk vak bekijken.

scholen

Reacties